Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 25.8.2021.

Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 25.8.2021.

Prima webshop akcija Primamljiva

Prima webshop akcija Primamljiva srijeda vrijedi samo 25.8.2021.

Nova Prima webshop akcija: Primamljiva srijeda 25. kolovoza 2021.godine: Ove srijede iskoristite 40 posto uštede na blagovaonice, modularne i blok kuhinje u Prima webshopu i prodajnim salonima. Provjerite ponudu, odaberite nešto iz bogatog Prima asortimana i osvježite svoj interijer uz super popuste do 40 posto. Osim posebnih ušteda, iskoristite i mogućnost cjelokupnog opremanja interijera prilagođeno individualnim željama i potrebama te mogućnost plaćanja do 36 rata bez kamata i naknada, uz besplatnu izmjeru u domu, predlaganje cjelovitog idejnog rješenja i savjetovanja o uređenju interijera.

Iz ponude Prima webhsop akcije Primamljva srijeda izdvajamo: 40 posto popusta na modularne kuhinje; čak 24 različita elementa koja će omogućiti brojne kombinacije i kreiranje  kuhinje prema Vašim potrebama. Uz mogućnost odabira boje fronti kuhinja Nika, Klara, Julija, Ela i Rea odaberite korpus u bijeloj, hrast sonoma ili antracit sivoj boji.

Ponuda blok kuhinja u Prima webshopu  uključuje pet modernih kombinacija, u bojama, materijalima i stilovima materijalima za sve ukuse, među kojima ćete lako odabrati nešto prikladno upravo za Vaš prostor. Ove srijede iskoristite do 40 posto popusta na odabrane blok kuhinje Prima.

Na popustu od 40 posto u srijedu 25.kolovoza moći ćete pronaći i Prima blagovaonski namještaj; stolove i stolice te komplete za blagovaonice. Komplet stol i stolice Cross ili stolovi Bruno, Bura, Kali i Asensio, stolice Lea, Ana, Tenor, Magdalena – tek su neke od ponuda blagovaonskog namještaja u Prima namještaj ponudi. Provjerite akcije u srijedu i odaberite ponudu na popustu 40 posto.

Provjerite ponudu i ostvarite do 40 posto popusta na odabrane modularne i blok kuhinje te blagovaonski namještaj u Prima webshop akciji. Pratite i druge  webshop akcije namještaja na našim stranicama i ne propuštajte dobre prilike za online kupnju uz uštedu. Prima webshop akcija vrijedi u srijedu 25.kolovoza 2021.. godine te vrijedi za kupovinu  u Prima salonima i Prima webshopu.