Prima webshop akcija Hit tjedan do 07.09.

Prima webshop akcija Hit tjedan do 07.09.

Prima webshop akcija

Prima webshop akcija vrijedi do 07.09.2021.

U Prima webshop akciji Hit tjedan iskoristite super pogodnosti: 40 posto popusta na blagovaonski namještaj, modularne kuhinje i blok kuhinje! Opremite svoju blagovaonicu i kuhinju vrhunskim namještajem po super cijenama. Prima webshop akcija vrijedi od 2. do 7. rujna 2021. godine te vrijedi za kupovinu online i u Prima salonima.

Prima webshop akcija donosi 40 posto popusta na sav namještaj za blagovaonice od kojeg izdvajamo: komplet stol na razvlačenje Verto sa stolicama i foteljama Breta, komplet stol na razvlačenje Toronto i stolice Oceane, komplet stol na razvlačenje Cross i stolice Ana i drugi kompleti blagovaonskog namještaja.

Modularne kuhinje također su snižene 40 posto u Prima webshop akciji: kuhinja Julija koja sadrži profilirane MDF fronte, usporivači ladica za bešumno zatvaranje uključeni u elemente, kvalitetne Metabox vodilice sa zaustavljačima, više od 20 različitih elemenata za kombiniranje.

Kuhinja blok Nika, širina kuhinje 240 cm modernog i minimalističkog dizajna privlači pažnju čistim i jednostavnim linijama. Posebnost programa su elegantno profilirane medijapan fronte u mat i super mat izvedbi također je snižena od 2. do 7. rujna u Prima webshop akciji Hit tjedna.

Provjerite ponudu i nabavite blagovaonski namještaj, modularne i blok kuhinje po cijenama sniženim 40 posto u Prima webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije namještaja na našim stranicama i kupujte povoljnije iz udobnosti svog doma. Prima webshop akcija vrijedi od 2. do 7. rujna 2021. godine.