Mass webshop akcija 20% na sve redovne cijene

Mass webshop akcija 20% na sve redovne cijene

Mass webshop akcija

Mass webshop akcija vrijedi do 31.03.2021.

Nova Mass webshop akcija donosi 20 posto popusta na sve proizvode po redovnoj cijeni! Nabavite žensku, mušku i dječju obuću i dodatke raznih brandova uz uštedu. Popust se obračunava u košarici. Mass webshop akcija vrijedi 30. i 31. ožujka 2021. godine te vrijedi samo za online kupovinu u Mass webshopu. Dostava je besplatna za sve narudžbe.

U Mass webshop akciji iskoristite 20 posto popusta na žensku obuću po redovnoj cijeni od koje izdvajamo: New Balance Nitrel v4 ženske tenisice, ženske gležnjače Guess Bammie dostupne u crnoj i bijeloj boji, salonke Buffalo Fanny4 u bež boji, ženske tenisice Nike Revolution.

Mass webshop akcija donosi 20 posto popusta i na mušku obuću po redovnoj cijeni: Rhapsody muške cipele u plavoj boji, Tommy Hilfiger Corporate Mateial Mix Cupsole muške tenisice dostupne u tri boje, Adidas Adilette Comfort natikače u raznim bojama, Tom Tailor muške tenisice i mnoga druga muška obuća.

Reebok tenisice za dječake u plavoj boji, Ciciban tenisice za djevojčice, Kidaloo dječje sandale u plavoj boji, Adidas Runfalcon tenisice u bijeloj boji, Converse Star Player dječje tenisice, Puma Cell Vive tenisice neke su od dječje obuće koja je snižena 20 posto u novoj Mass webshop akciji.

Provjerite ponudu i iskoristite 20 posto popusta na žensku, mušku ili dječju obuću i dodatke koji nisu sniženi. Popust se obračunava prilikom dodavanja proizvoda u košaricu. Provjerite i druge webshop akcije obuće i outdoor na našim stranicama i kupujte uz uštedu. Mass webshop akcija vrijedi 30. i 31. ožujka te vrijedi samo za online kupovinu. Dostava je besplatna za sve narudžbe.