Lisca webshop akcija Dani besplatne dostave do 06.12.

Lisca webshop akcija Dani besplatne dostave do 06.12.

Lisca webshop akcija

Lisca webshop akcija vrijedi do 06.12.2021.

Lisca webshop akcija do ponedjeljka 6. prosinca donosi besplatnu dostavu na sve narudžbe bez obzira na iznos! Nabavite donje rublje, kupaće kostime, proizvode iz spavaćeg asortimana, čarape ili odjeću po super cijenama bez troškova dostave. Lisca webshop akcija vrijedi od 1. do 6. prosinca 2021.

U Lisca webshop akciji iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe. Iz ponude donjeg rublja izdvajamo: push up grudnjak Sapphire, bralette grudnjak bez žice Fantastic, gaćice Jet, udoban model gaćica s laganom, širokom elastikom u struku, kombinacija s mrežicom sprijeda i odostraga za laganiji izgled.

Muška pidžama s dugim rukavima i dugim hlačama Hypnos, pidžama – majica s dugim rukavima Isabelle, pidžama s tunikom i tajicama Ivette neki su od proizvoda iz spavaćeg programa a u Lisca webshop akciji iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe bez obzira na iznos.

Lisca webshop akcija donosi besplatnu dostavu i prilikom narudžbe sljedećih proizvoda: čarape s gaćicama s čipkom Selection 30 DEN, bodi s pjenasto oblikovanim košaricama Ivonne, jednodijelni kupaći s pjenastim košaricama Utila, naramenice koje se mogu skinuti i produžiti po visini.

Provjerite ponudu i iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe bez obzira na iznos u Lisca webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije iz udobnosti svog doma. Lisca webshop akcija vrijedi od 1. do 6. prosinca 2021.