Lesnina webshop akcija Webshop nedjelja 20%

Lesnina webshop akcija Webshop nedjelja 20%

Lesnina webshop akcija

Lesnina webshop akcija vrijedi 17.07.2022.

Nova akcija u Lesnina webshopu: Samo u nedjelju, 10. srpnja 2022.godine i samo za kupnju online, za narudžbe iznad 50 kuna u Lesnina webshpu ostvarite super popust od 20 posto! Vrijedi za narudžbe iznad 50,00 kn. Ne vrijedi za proizvode na akciji. Trajno niska cijena i Online only. Vrijedi na dio asortimana. Ne vrijedi za Alpes, Hespo. Optimo, Philips, Rosenthal liniju Versace, Stokke dječja kolica, autosjedalice, roštilje, sudoper, kuhinjske slavine, bijelu tehniku i kućanske aparate.  Popust se ostvaruje uz kod 17ND20.

Posjetite Lesnina webshop i otkrijte proizvode koji su uključenu u ovu odličnu akciju za kupnju putem Intereneta. Lesnina Vam nudimogućnost plaćanja jednokratno ili na rate karticama Visa, Mastercard, Diners i Maestro, plaćanje pouzećem i plaćanje po predračunu. iskoristite akciju u Lesnina webshopu i uštedite dodatnih 20 posto.

Popust od 20 posto vrijedi 10.07.2022. samo u Lesnina web shopu za narudžbe iznad 50,00 kn. Ne vrijedi za proizvode u akciji, Trajno niska cijena i Online only. Vrijedi na dio asortimana. Ne vrijedi za: Alples, Hespo, Optimo, Philips, Rosenthal liniju Versace, Stokke, dječja kolica, autosjedalice, roštilje, sudopere, kuhinjske slavine, bijelu tehniku i kućanske aparate. Lesnina webshop akcija  vrijedi samo u nedjelju, 17. srpnja 2022.godine