Dormeo webshop akcija 10% popusta + poklon

Dormeo webshop akcija 10% popusta + poklon

Dormeo webshop akcija

Dormeo webshop akcija vrijedi do 08.10.2021.

U Dormeo webshop akciji iskoristite 10 posto popusta na cjelokupan iznos košarice a do 31. listopada očekuje vas i poklon uz kupnju nadmadraca: nadmadrac Memosan Ultimo Roll Up 3 + 2. Nabavite madrace, jastuke, posteljinu i druge proizvode po super cijenama. Dormeo webshop akcija vrijedi do 8. listopada 2021.

Dormeo webshop akcija donosi 10 posto popusta na cijeli asortiman od kojeg izdvajamo: madrac za djecu Emotivna Sovica koji je dizajniran za pružanje savršene cjelonoćne potpore, zahvaljujući kombinaciji Octaspring tehnologije i Ecocell pjene, dostupan u 5 veličina, uz kupnju dobivate na poklon zelenu ili bijelu emotivnu sovicu.

Vakuumske vreće Dormeo, hermetički zatvorene, štite od prašine, plijesni, kukaca i neugodnih mirisa, prikladne su za višekratnu upotrebu, dolaze u dva različita seta: set od tri i set od pet vreća, klasični jastuk Whipstitch dimenzija 50×70 cm još su neki od proizvoda koji su sniženi 10 posto u Dormeo webshop akciji.

Do 31. listopada u Dormeo webshop akciji iskoristite i dodatnu pogodnost: prilikom kupnje nadmadraca na poklon dobivate nadmadrac Memosan Ultimo Roll Up 3+2, jezgra nadmadraca ispunjena je Ecocell pjenom koja osigurava optimalnu podršku tijekom spavanja, za bolju udobnost i prozračnost nadmadraca dodano je i 2 cm memorijske pjene.

Iskoristite Dormeo webshop akciju i nabavite madrace, jastuke, posteljinu i druge proizvode po 10 posto nižim cijenama a do 31. listopada uz kupnju nadmadraca dobivate i poklon. Pratite i druge webshop akcije proizvoda za kućanstvo na našim stranicama i kupujte povoljnije. Dormeo webshop akcija vrijedi do 8. listopada 2021.