Calzedonia webshop akcija Vikend besplatne dostave

Calzedonia webshop akcija Vikend besplatne dostave

Calzedonia webshop akcija Vikend besplatne dostave

Calzedonia webshop akcija Vikend besplatne dostave vrijedi do 12.09.2021.

Nova Calzedonia webshop akcija: Besplatna dostava za vikend, uz izvrsnu ponudu nove kolekcije, kao i  super popuste i promocije gratis pakiranja; provjerite ponudu, odaberite nešto za sebe i uštedite, a ovoga vikenda iskoristite i pogodnost besplatne dostave za kupnju putem interneta u Calzedonia webshopu.

Uz besplatnu dostavu za vikend iskoristite i promotivne ponude u Calzedonia webshopu i nabavite sportske tajice nježno ružičaste boje za 209,00 kn, meke atkivne tajice crne boje za 239,0  kn ili neki od drugih promotivnih modela,  uz super pogodnost: Z 2 kupljena komada 1 komad dobivate gratis!

U Calzedonia webshop akciji u tijeku je i promocija 4+1 gratis za čarape: Kratke sportske čarape s likom Snoopyja kn 49,90 kn, kratke čarape s likom Snoopyja 31,90 kn, kratke sportske čarape s likovima Minnie i Mickey Mousea za kn 49,90, kratke sportske čarape s uzorkom stripa, za 49,90  kuna.

Akcija 4+1 gratis vrijedi u Calzedonia webshopu i na hulahopke. Izdvajamo hulahopke s efektom longuette i efektom držača čarapa, s mašnom, za kn 99,99, hulahopke s romb uzorkom za 79,90 kn, prozirne hulahopke s cik-cak uzorkom 30 den za 79,9 kn, mrežaste hulahopke s romb uzorkom 40 den za 79,90 kn.

Provjerite ponudu  Calzedonia webshopa,  pronađite svoje favorite i iskoristite vikend ponudu besplatne dostave na Calzedonia webshop akciji. Provjerite i sve druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i ne propuštajte dobre prigode za povoljnu online kupnju.