Calzedonia webshop akcija Besplatna dostava do 24.10.

Calzedonia webshop akcija Besplatna dostava do 24.10.

Calzedonia webshop akcija

Calzedonia webshop akcija vrijedi do 24.10.2021.

U Calzedonia webshop akciji ovog vikenda iskoristite super pogodnost: besplatna dostava na kućnu adresu za svaku kupnju bez obzira na iznos! Nabavite tajice, samostojeće čarape ili hulahopke, čarape ili iz kupaći asortiman po super cijenama. Calzedonia webshop akcija vrijedi do 24. listopada 2021. godine.

Calzedonia webshop akcija donosi besplatnu dostavu prilikom kupnje raznih tajica i jeansa od kojih izdvajamo: tajice s efektom kože s 5 praktičnih džepova s prednje i stražnje strane, dostupne u više boja, super sjajne sportske hlače crne boje, termo tajice s efektom kože dostupne u više boja.

Ovaj vikend u Calzedonia webshop akciji dostava je besplatna i prilikom narudžbe hulahopki od kojih izdvajamo: bešavne mrežaste hulahopke s većom mrežicom i s elastičnom pasicom u struku, ženske hulahopke s efektom longuette u obliku slova “V” od 70 dena, ukrašene elegantnim apliciranim detaljima u obliku mašne i lančića.

Mrežaste hulahopke s flokiranim astrološkim uzorcima 40 den, ženske kratke čarape s kašmirom, romantičnim cvjetnim uzorkom i nabranim rubom još su neki od proizvoda iz ponude a Calzedonia webshop akcija do nedjelje donosi besplatnu dostavu za sve narudžbe bez obzira na iznos.

Iskoristite Calzedonia webshop akciju i nabavite tajice, jeans, hulahopke, čarape i druge proizvode bez troškova dostave. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Calzedonia webshop akcija vrijedi do 24. listopada 2021. godine.