Calzedonia webshop akcija Active tajice 2 +1 gratis

Calzedonia webshop akcija Active tajice 2 +1 gratis

Calzedonia webshop akcija

Calzedonia webshop akcija vrijedi do 19.09.2021.

U Calzedonia webshop akciji iskoristite super pogodnost: prilikom kupnje dva para Active tajica treće najjeftinije dobivate potpuno besplatno! Nabavite tajice za vježbanje raznih modela vrhunske kvalitete po super cijenama. Calzedonia webshop akcija vrijedi do 19. rujna 2021. godine.

Iz ponude Active tajica izdvajamo: sportske tajice dostupne u više boja, s mekom, udobnom elastičnom pasicom u struku, rastezljivi materijal idealan za aktivni životni stil, na dodir meka unutarnja strana za 209,00 kn, a u Calzedonia webshop akciji prilikom kupovine dva para tajica treće najjeftinije su gratis.

Meke aktivne tajice u crnoj i tamnoplavoj boji, napravljene od rastezljive tkanine s visokom umetnutom trakom i džepićem, eksluzivna rastezljiva tkanina garantira maksimalnu udobnost i slobodu pokreta, te se brzo suši za 239,00 kn također su u ponudi u Calzedonia webshop akciji 2 + 1 gratis.

Calzedonia webshop akcija 2 + 1 gratis odnosi se i na sljedeće tajice: 7/8 aktivne tajice za 209,00 kn, ultra lagane tajice dostupne u više boja s mekim, udobnim visokim strukom izrađene od iznimno laganog, dvosmjerno rastezljivog materijala koji je ugodan, a ujedno i neproziran pa pruža zaštitu od UV zraka za 209,00 kn.

Iskoristite Calzedonia webshop akciju i uz kupnju dva para Active tajica treće najjeftinije dobivate potpuno besplatno! Pratite i druge webshop akcije odjeće i outdoor na našim stranicama i kupujte povoljnije. Calzedonia webshop akcija vrijedi do 19. rujna 2021. godine.