Vinkoprom katalog

Vinkoprom katalog

Vinkoprom katalog ožujak

Vinkoprom katalog ožujak vrijedi od 12.03. do 06.04.2013.

Vinkoprom katalog ožujak vrijedi sve do 6 travnja a na akciji donosi sjajnu ponudu igrački i artikala za djecu. Tako je Vinkoprom katalog za djecu snizio sjajne igračke kojima se mogu igrati na igralištu i drugim otvorenim prostorima u ove lijepe proljetne dane.

Na akciji Vinkoprom kataloga za djecu tako se na akciji našao dječji bicikl koji košta 199 kuna, a tu su i druge sjajne igračke koje mogu biti odličan poklon povodom nadolazećeg Uskrsa. Tako su se na akciji našli tricikli u nekoliko varijanti, a mogu se kupiti od 145 fo 325 kuna. Na akciji su i autići za klince za samo 149 kuna, a čine odličnu zabavu za djecu dok su roditelji u šetnji. Naravno, tu su i nešto veći modeli autića za nešto stariju djecu koji se pokreću pedaliranjem i koštaju 499 kuna.

Na akciji Vinkoprom kataloga našli su se i tehnički uređaji poput lampi koje definiraju jedan cijeli interijer pa je ponuda od 149 kuna prilično povoljna! Što još nudi Vinkoprom katalog tehnike i za djecu pogledjate u Vinkoprom katalog a što imaju u ostalim ponudama pogledajte u katalozi.net/vinkoprom.