Vezo commerce katalog

Vezo commerce katalog

Vezo commerce katalog travanj

Vezo commerce katalog travanj vrijedi od 15.04. do 13.05.2013.

Vezo commerce katalog – Odlična ponuda namještaja i opreme za interijer posebno namijenjena vlasnicima apartmana i vikendica, ali i svima ostalima koji žele opremiti svoj životni prostor jeftnim i kvalitetnim namještajem iz vlastite Vezo proizvodnje. Pogledajte novi Vezo commerce katalog.

 

Krevet Pinokio ili ormar Kim samo 499,00 kuna, madrac Relax za 999,00, krevet dupli tapecirani s kutijom za posteljinu za 1.099 ili kompletna spavaća soba Neja po cijeni od 4.400 – samo su dio artikala iz novog Vezo commerce katalog izdanja kojima biste mogli za male novce kompletno urediti svoje apartmanske sobe.

 

Pogledajte i kuhinjski program, kuhinju Eva pronaći ćete za nevjerojatnih 1.499,00 kuna, a Gorenje set od četiri osnovna kuhinjska uređaja mogu biti Vaša za samo  4.299 kuna. Povoljno opremite i blagovaonicu, stolicama već od 179,99 te stolom  od 499,00 kuna, samo uz novi Vezo commerce katalog.

 

Vezo commerce katalog se pobrinuo i za dnevni boravak Vaših  gostiju; kutna garnitura Galija dostupna Vam je za 2,899,00 a set  trosjeda i dvosjeda na razvlačenje i fotelje stoji samo  2,999,00 kuna. Pogledajte Regal Lizst za 1.699,00  ili manji  West za samo 899,00, koliko stoji i  predsoblje Dario.

 

Vezo commerce katalog predstavlja Vam i 20 posto popusta na kuhinje i tapecirani namještaj Casa mobil te Master kuhinje, te 20 posto popusta za plaćanje gotovinom, općom uplatnicom i netbankingom. Vlastita proizvodnja namještaja po Vašoj mjeri omogućava Vezo commerceu formiranje ovako niskih cijena uz zavidnu razinu kvalitete. Svakako iskoristite ovu ponudu, pogledajte novi Vezo commerce katalog.

 

Pogledajte i ostalu ponudu Vezo commerce kataloga, a zavirite i u našu Vezo commerce rubriku. Ne vjerujte na riječ, usporedite  Vezo commerce katalog ponudu s drugima, potražite neki od kataloga iz naših rubrika Namještaj ili Interijeri.

 

Sve za Vaše apartmane, vikendice ali i sve ostale interijere, kvalitetno i ekstra jeftino – Vezo commerce katalog.