Vezo commerce katalog

Vezo commerce katalog

Vezo commerce katalog

Vezo commerce katalog vrijedi od 11.03. do 15.04.2013.

VeZo commerce katalog vrijedi do polovice travnja a dotad i traje njihopva akcija sniženja! VeZo commerce katalog snizio je cijene namještaja za dnevni boravak, kuhinje, spavaće sobe, dječje sobe i ostale interijere.

Na akciji VeZo commerce kataloga namještaja tako se našla vrlo povoljna kutna garnitura Bilbao u bijeloj boji i ona sad košta samo 3.599 kuna. Tu je na akciji i stolić klub stolić koji košta tek 299 kuna, a povoljne su i stolice za kuhinju koje se mogu nabaviti već od 199 kuna.

Naravno da to nije jedino iznimno u ovom VeZo commerce katalogu namještaja  kad se na akciji nalaze i madraci, ali i lijepi ležajevi poput Niko ležaja koji ispod sebe sadrži kutiju za spremanje posteljine a košta samo 1.119 kuna. naravno, na akciji su i tamburei koji svaki prostor čine zanimljivijeim a kreću se po cijeni od 69 kuna te dolaze u raznim uzorcima, bojama, oblicima i dimenzijama ovisno o potrebama vašeg interijera!

Što je još na sjajnoj akciji VeZo commerce kataloga pogledajte OVDJE a što se nalazi u ostalim katalozima pogledajte na katalozi.net/vezo-commerce.