Vezo commerce katalog

Vezo commerce katalog

Vezo commerce katalog

Vezo commerce katalog vrijedi od 14.01. do 11.02.2013.

Vezo commerce katalog koji vrijedi do 11 veljače donosi sjajne akcijske cijene. Siječanj siječe cijene naziv je akcije Vezo commercea s velikim popustima!

Naime, Vezo commerce na akciju je stavio namještaj za dnevni boravak, kuhinje, spavaće sobe, dječje sobe… Tako se kauč za dnevni boravak, točnije prekrasna sivo-bijela garnitura može kupiti po 21 posto jeftinijoj cijeni i sad košta 2.796 kuna. Tu je i krevet za spavaće sobe na akciji od 30 posto pa sad košta 4.403 kune.

Vezo commerce katalog namještaj nije zaboravio ni na kauče za male interijere pa se tako prekrasni krevet na razvlačenje može kupiti za samo 1.969 kuna. Tu je i radna stolica za dječje i radne sobe po cijeni od 286 kuna iako joj je redovna cijena čak 415 kuna.

Valja istaknuti kako svim kupcima na American karticu Vezo commerce katalog namještaj daje popust od 10 posto, a u ovoj akciji na sve oblike plaćanja dolazi oš 15 posto popusta.

Što je sve Vezo commerce katalog stavio na akciju pogledajte kod nas a što imaju drugi pogledajte u rubrici ‘Namještaj‘.