Uradi sam katalog

Uradi sam katalog

Uradi sam katalog travanj

Uradi sam katalog travanj vrijedi od 17.04. do 27.04.2013

Uradi sam katalog – Zaista sve za kuću sve za stan pronaći ćete u novom Uradi sam katalog izdanju, koje vrijedi od 17. do 27. travnja 2013. godine. 20 posto snižena drvena vrtna garnitura, suncobran „banana stil“ već od 499,00, više od 10 posto snižene motorne kosilice, kameni opločnik već od 1,99 i još mnogo povoljne ponude potražite u novom Uradi sam katalog izdanju.

 

Iz ponude novog Uradi sam katalog izdanja za drugu polovicu travnja izdvajamo odličnu vrtnu garnituru od tvrdog meranti drva koju možete kombinirati po želji, uz 20 posto popusta na pojedine elemente. Stol dimenzija 80x140x73,5 primjerice stoji sada 499,00 a stolica sa rukohvatom samo 199,00 kuna.

 

Uradi sam katalog nudi Vam i veliki izbor ostale vrtne opreme; žičane i metalne ograde, travne rešetke, drvene stupove, kamene opločnike, pvc i drvene podne grede, teraco zrnate smjese i umjetne travnjake, sve po povoljnim cijenama, od kojih izdvajamo kameni opločnik dimenzija 10x20x6 cm za samo 1,99 kn.

 

U novom izdanju Uradi sam katalog travanj pronaći ćete i velik izbor vrtnog alata i mehanizacije po akcijskim cijenama; električne i motorne kosilice, trimeri, zračne pumpe i produžni kablovi sniženi su od 10 do 15 posto.

 

Dječje igračke za zabavu na otvorenom kao što su ljuljačke, tobogani, trampolini i bazeni također ćete pronaći u novom Uradi sam katalog izdanju, a za vrtnu zabavu onih malo starijih potražite povoljne roštilje i pribor za roštiljanje.

 

PVC i drveni prozori već od 359,00 kuna, krovni prozori, vanjska i sobna vrata, ljestve, građevinski materijal, krovna ploča, staklena cigla, sjenila i zakloni, samo su dio onoga što Vas očekuje u novom Uradi sam katalog izdanju za travanj.

 

Pogledajte cijeli Uradi sam katalog za pregled kompletne travanjske ponude i uredite svoj vrt i dom uz najpovoljnije cijene. Pratite i druge Uradi sam kataloge, a za sve zanimljivosti i novosti pratite objave u našoj rubrici Uradi sam. Želite li još više povoljne ponude sličnog asortimana, zavirite u naše rubrike Vrt ili Eksterijer.

 

Uradi sam katalog travanj – sve za kuću sve za stan, uz akcijske cijene – pogledajte Uradi sam katalog!