Tupperware katalog Uskrs

Tupperware katalog Uskrs

Tupperware katalog Uskrs

Tupperware katalog Uskrs vrijedi do isteka zaliha.

Novi Tupperware katalog donosi najnovije ponude kvalitetnog Tupperware posuđa i pribora za pripremu hrane, dizajniranu posebno za predstojeće uskrsne blagdane; posude za serviranje jaja, spremnici za jaja, kalupi za izradu domaćih keksa, razna druga pomagala i posebno atraktivna linija Malci – prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i nabavite nešto za sebe ili dragu osobu iz novog Tupperware kataloga. Ponude vrijede do isteka zaliha.

U novom Tupperware katalogu potražite: Silikonski kalup Cocoon (2 komada) za 259,00, set noževa: nož sa sir i nož za kruh za 353,00 kune, „Križić kruži“ za 136,00, čašice za jaja za 59,00, posipač „Moderna plavuša“ za 94,00, dječji set za pečenje Magnificent az 313,00, spremnik za jaja za 112,00 kuna, okrugli univerzalni spremnik za 75,00, kalupići za kekse za 44,00 kune.

Linija Malci koja će posebno obradovati najmlađe gurmane: Set kamenica Malci 1. Mini kamenica Malci 2. Duguljasta kamenica Malci 3. Mala kamenica Malci za 112,00, Eko bočica Malci 350 ml za 45,00  kune također je dio ponude novog Tupperware kataloga.

Prelistajte novi Tupperware katalog provjerite sve novosti u ponudi   i izaberite za sebe nešto iz ponude jednog od najpopularnijih brandova kvalitetnog  asortimana za kućanstvo. Pratite Tupperware akcije i nove ponude s nama i dalje, pogledajte i druge Tupperware kataloge na našim stranicama, a za još više izbora potražite i ostale kataloge iz naše rubrike Kućanstvo.

Tupperware katalog vrijedi vrijede do isteka zaliha.