Trgovina Krk katalog akcije

Trgovina Krk katalog akcije

Trgovina Krk katalog

Trgovina Krk katalog akcije vrijede od 16.09. do 22.09.2013 godine

Trgovina Krk katalog – sedam dana super cijena u Trgovini Krk, rujanske akcije s odjela prehrane i higijenskih potrepština, pogledajte letak, saznajte sve dobre cijene u Trgovini Krk ovoga rujna i uštedite. Trgovina Krk katalog akcije odnosi se na period od 16. do 22. rujna 2013. godine.

 

Trgovina Krk katalog donosi Vam pregled svojih najboljih akcijskih ponuda u rujnu, sve dobre cijene i prilike za uštedu provjerite na letku poviše teksta. Nabavite sir Gouda po cijeni od samo 36,90 kuna u utorak, cvjetni med za samo 22,90 kuna u četvrtak, kmečki pršut za 79,90 kuna u subotu, a također i blitvu, brašno, kavu i papirne ručnika Paloma po akcijskim cijenama. Pogledajte ponudu Trgovina Krk katalog i odaberite.

 

Pratite rubriku Trgovina Krk na našim stranicama i pronađite sve aktualne kataloge ovog prodajnog lanca. Zanimaju li vas slične ponude i drugih prodajnih lanaca zavirite u našu rubriku Dnevne akcije, gdje Vam donosimo sve najbolje ponude i prilike za uštedu. O odaberite svoju trgovinu, pogledajte katalog i uštedite. Ponuda Trgovina Krk katalog akcije aktualna je od 16. do 22. rujna 2013. godine.