Katalozi.net
Izbornik
katalozi dnevne vikend Traži

Tokić katalog zima 2017

Tokić katalog zima 2017 vrijedi do isteka zaliha.
Tokić katalog

Tokić katalog

Tokić katalog zima 2016 / 2017

Tokić katalog vrijedi za sezonu zima 2016/17 do prodaje zaliha.

Novi Tokić katalog – opremite i zaštitite svoje vozilo za najveće hladnoće i najteže zimske uvjete vožnje – pronađite najbolje akumulatore, antifriz i ostale potrebne artikle i vozite bezbrižno ove zime, po najpovoljnijoj cijeni. Ponuda iz kataloga vrijedi za sezonu zima 2016/2017.

Tokić katalog vam predstavlja Motor starter sprej – učinkovito sredstvo za rješavanje problema kod pokretanja motora s unutarnjim sagorijevanjem, garantira brži start kod motora s lošim paljenjem, slabim akumulatorom i vlažnim svjećicama, Mannol Silicone Spray – izolacijsko i zaštitno sredstvo protiv trenja, koje ne sadrži mineralna ulja niti masti, stvara trajan polimerni sloj silikonskih molekula na obrađenoj površini, koji koj daje izvrsna vodoodbojna, prašinoodbojna i antistatička svojstva.

Motip silikon sprej pogodan za podmazivanje i pojačavanje kliznosti te za zaštitu plastike, bume i metalnih dijelova te kože. Njeguje gumene dijelove (gumene brtve vrata, poklopaca, odbojnike, cijevi hladnjaka i auto gume), štiti ih i djeluje antistatički – također je u ponudi novog Tokić katalog izdanja za zimu 2016/2017.

Tokić katalog Vam preporuča i Antifriz 100 – koncentrat antifriza s antikorozivnim aditivima koji se koristi protiv smrzavanja otvorenih i zatvorenih rashladnih sustava, nje sadrži nitrite, amine i fostfate što doprinosi čišćem okolišu, za besprijekoran rad motora i ostalih vodeno hlađenih sustava.

Aukumulatori – provjereni proizvod iz EU koji su cjenovno među najpovoljnijim na tržištu. Zajamčena startna snaga za paljenje vozila i u najtežim zimskim uvjetima. Atom akumulatori uvijek raspoloživi i spremni za isporuku u svim Tokić poslovnicama. TQ akumulatori izvrstan odabir po pitanju omjera cijene i kvalitete, iskazuju se i u najtežim uvjetima rada, osiguravaju uvijek dobro startanje vozila, dugotrajnost i male oscilacije u padu napona prilikom velikom opterećenju – još su neke od Tokić katalog ponuda.

Prelistajte katalog i saznajte i ostale snižene cijene auto dijelova i auto opreme iz Tokić prodavaonica. Pratite Tokić kataloge s nama i dalje, a za još više izbora provjerite i ostale aktualne kataloge iz naše rubrike Automobili.

Novi Tokić katalog vrijedi za sezonu zima 2016/2017.

Tokić katalog srpanj 2017
Tokić katalog vrijedi do 31.07.2017.
Tokić katalog lipanj 2017
Tokić katalog vrijedi do 30.06.2017.
Tokić katalog svibanj 2017
Tokić katalog vrijedi do 31.05.2017.
Tokić katalog travanj 2017
Tokić katalog vrijedi do 30.04.2017.