Tokić katalog

Tokić katalog

Tokić katalog

Tokić katalog veljača ožujak vrijedi od 10.02. do 08.03.2014 godine

Tokić katalog – Sigurnost u pokretu. Prelistajte novo izdanje Tokić kataloga za veljaču i početak ožujka 2014. godine u kojem vam tvrtka Tokić nudi izdvojene artikle po akcijskim cijenama.

Na 4 stranice ovog Tokić kataloga pronaći možete zimsku ponudu za vaše limene ljubimce i to lance za snijeg uz -25% popusta, metlice za brisače uz 20% popusta, BOSCH grijače za automobile također uz 20% popusta.

Dalje, izabrane SONAX proizvode iz programa autokozmetike, u ovom slučaju SONAX odleđivač stakla po cijeni od 22.40kn, kao i SONAX stik za njegu guma pretežno protiv smrzavanja po cijeni od 23.80kn što je 15% povoljnije od redovnog.

Osim spomenutog u ovom Tokić katalogu pogledajte i ponudu MOBIL super 3000 motornog ulja, ELF Evolution 5w-40 motornog ulja u pakiranju od 5l, MOBIL super 2000 motornog ulja gustoće 10W-40.

Dalje pogledajte akcijsku ponudu rezervnih dijelova za automobile, a na zadnjoj stranici Tokić akcijskog kataloga i ponudu BOSCH, TUDOR i VARTA akumulatora koji bi vam svakako mogli zatrebati ove zime.

Prije odlaska u Tokić prodajna mjesta zavirite u sve dosad objavljene Tokić akcijske ponude Tokić katalozi. Aktualnu katalog ponudu za vaše limene ljubimce ostalih trgovina i proizvođača pratite u rubrici Auto katalozi.

Ova Tokić katalog akcija vrijedi sve do 08. ožujka 2014. godine, prelistajte Tokić katalog veljača-ožujak.