Tokic katalog

Tokic katalog

Tokić katalog

Tokić katalog vrijedi od 15.04. do 11.05.2013 godine

Tokić katalog travanj – Nova povoljna ponuda auto dijelova, guma, auto kozmetike i pomoćne opreme – 20 posto popusta na Fiamm akumulatore, Champion filtere i Sonax autokozmetiku, 35 posto popusta na Valvoline te čak 45 posto  na Castrol sintetičko motorno ulje i novost u ponudi Yokohama ljetne gume, pogledajte u Tokić katalog travanjskom izdanju.

 

Iz ponude novog Tokić katalog izdanja izdvajamo posebno povoljne akcijske cijene kvalitetnih motornih ulja; popusti od 35 posto na Valvoline i Elf te do 45 posto na Castrol zaista su dobra prilika za kupnju. Promijenite i filtere uz 20 posto popusta, a Fiamm akumulator uz popust od 20 posto platite samo 119,20 kuna.

 

Tokić katalog predstavlja Vam i akcijsku ponudu auto kozmetike i opreme; iskoristite 20 posto popusta na Sonax autokozmetiku: čistač naplataka i šampon s voskom,  extreme polituru i vosak, čistač unutrašnjosti te višenamjenske spužve.

 

Navlaku za volan s uzicama platite samo 22,10, antenu univerzalnu samo 29,75, Bottari naslon za ruku s držačima za napitke 172,00 a pepeljaru magic samo 46,75 kuna, samo uz novi Tokić katalog.

 

U Tokić katalog  travanjskom izdanju pronaći ćete i snižene metlice za brisače i LED lampe, te  navigacijski uređaj ili bluetooth i handsfree pribor po pristupačnim cijenama.

 

Pogledajte kompletnu Tokić katalog aktualnu ponudu, a pogledajte i ostala izdanja u rubrici Tokić katalog.

 

Usporedite ponudu i odaberite najbolje,  zavirite i u druge kataloge u našoj rubrici Automobili.

 

Novi Tokić katalog – mjesečna ponuda akcijskih cijena auto dijelova i pribora, pregledajte travanjski  Tokić katalog!