Tokić katalog

Tokić katalog

Tokić katalog

Tokić katalog vrijedi od 11.03. do 13.04.2013.

Tokić katalog tehnike traj gotovo do polovice travnja pa stoga ne propustite ou izvrsnu ponudu artikala za vašeg omiljenog limenog ljubimca. Na akciji Tokić kataloga tehnike tako su se našli razni uređaji, ali tekućine za automobil.

Tako se u Tokić katalogu tenhike može naći Kenwood auto radio koji je snižen 25 posto a sad košta samo 546 kuna. Tu su ilampice za auto Osram koje koštaju od 563 do 681 kune što znači da ćete za kupnju istih proći 20 posot jeftinije, a to je mnogo povoljnija ušteda od ostalih trgovaca!

Na akciji Tokić kataloga tehnike možete kupiti i Castrol proizvode snižene 30 posto, a ako pak trebate Mobil super 3000, proizvodi iz te linije sniženi su čak 47 posto!

Tokić kataog tehnike snizio je i dekore za automobil pa su tako gumeni tepisi na akciji sniženja 20 posto, a ne smijemo zaboraviti ni na legendarni WD-40 koji je jeftiniji 20 posto pa sad košta manje od 20 kuna!

Što je još na akciji tehnike pogledajte u Tokić katalog tehnike a što imaju njihovi ostali katalozi u ponudi pogledajte u rubriku katalozi.net/tokic.