Tisak akcija Roventa Moulinex

Tisak akcija Roventa Moulinex

Tisak akcija Roventa Moulinex i ostali uređaji za vaš dom

Kupite Roventa i Moulinex male kućanske uređaje za dom na Tisak prodajnim mjestima

Ekskluzivno na kioscima Tiska: uštedite do 50% pri kupnji vrhunskih kućanskih uređaja!

Kvalitetni uređaji za Vaš dom po super cijenama na najbližem kiosku Tiska. U razdoblju od 03.03. do 01.06.2014. na kioscima Tiska u tijeku je novi program nagrađivanja koji vjernim kupcima omogućava kupnju kvalitetnih Moulinex i Rowenta uređaja po iznimno povoljnim cijenama.

Za sudjelovanje u programu potrebno je obaviti kupnju na bilo kojem kiosku Tiska ili Tisak media centru u minimalnoj vrijednosti od 20 kn. A pri kupnji Jutarnjeg lista dobivate čak 2 naljepnice! Naljepnice lijepite na za to predviđena mjesta na narudžbenicama koje nakon što ste ih popunili predate prodavaču na kiosku Tiska. Proizvod koji ste naručili bit će besplatno dostavljen u roku od 7 do 10 radnih dana na odabrani kiosk Tiska.

Moulinex i Rowenta uređaji savršeni su za današnja užurbana kućanstva. Inovativni, pristupačni, jednostavni za upotrebu i održavanje, ali istovremeno objedinjujući najviše standarde kvalitete kroz iznimnu učinkovitost, ovi uređaji idealno će se uklopiti u svaki dom! Više informacija možete saznati na tisak[at]tisak.hr ili na besplatni info telefon: 072 000 001.

U ovoj Tisak Media akciji pogledajte:

– Parno glačalo Efective
– Uređaj za ravnanje kose OOptiliss
– Sokovnik Frutela Pro
– Šivač Driver
– Štapni Mikser Infinity Force
– Sušilo za kosu Collection
– Kuhalo vode Noveo

Posljednje Tisak Media objave donosimo vam u rubrici Tisak Media.

Moulinex Roventa Tisak

Moulinex Roventa Tisak

Tisak akcija

Tisak akcija