Tisak media katalog

Tisak media katalog

Tisak media božićni katalog 2012

Tisak media božićni katalog 2012 vrijedi do 13.01.2013 ili do isteka zaliha

Tisak media božićni katalog pripremio je idealne poklone za savršeni Božić. Za sve ljubitelje tiskovina, gadgeta i filmova, Tisak media božićni katalog je pripremio izvrsne ponude!

Tako je Tisak media božićni katalog pripremio preko 600 ideja za sjajan Božić. Knjige Paula Coelha na akciji su 99 kuna, a tu su i hit filmovi poput Veza bez obveza po cijeni od 49,99 kuna. Tu su također i glazbeni CD-ovi poput Rihanninog koji sad košta samo 139.99 kuna.

Tisak media božićni katalog snizio je i brojne igračke poput bagera i helikoptera na daljinsko upravljanje te MP4 player Tony po cijeni od 299 kuna, a valja istaknuti kako se na njemu nalazi i CD Tonyja Cetinskog “Ljubav je pobijedila”.

Tu je i fotoaparat Casio po izvanrenoj cijeni u Tisak media božićnom katalogu od 799 kuna, a blagdani su izvrsno vrijeme za kupovinu ili poklanjanje ovakvih darova kad valja zabilježiti najtoplije obiteljske trenutke.

Što je Tisak media božićni katalog pripremio povodom Božića 2012 od knjiga i tehnike pogledajte u priloženom katalogu a ako vas zanima što drugi imaju u ponudi pogledajte u rubrici “Tehnika“.