Takko katalog

Takko katalog

Takko katalog

Takko katalog vrijedi od 24.04. do 28.04.2013 godine

Takko katalog travanj – Osnovni odjevni predmeti po senzacionalno niskim cijenama: muške majice i majice za dječake po 39,00 kuna, dječje majice 24,00 kune, ženske majice jednobojne već od 29,95  – Pogledajte Novi Takko katalog i požurite se u Takko dućane od 24. do 28. travnja ove godine, do kada vrijedi ova odlična ponuda.

 

Novi Takko katalog za mjesec travanj donosi Vam veliki izbor osnovnih odijevnih predmeta koje možete s lakoćom uskladiti s mnogim kombinacijama iz Vašeg ormara; Polo i T-Shirt majice jednobojne ili s printom, razne boje, karirane košulje, ženske capri hlače u svim bojama i  muške karirane, kao i veliki izbor dječje garderobe.  Kada je riječ o cijenama, za novi Takko katalog je dovoljno reći da najskuplji artkil stoji 129,00 kuna.

 

U novom Takko katalog izdanju za travanj pronaći ćete moderne ženske bluze raznih boja i uzoraka te jednobojne majice u svim nijansama za samo 59,00 kuna. Capri hlače stoje 99,00, a jednobojne majice samo 29,00 kuna. Ove odlične pamučne majice u velikom izboru boja vrlo su koristan predmet u svakoj garderobi, koji može poslužiti za dopunu mnogim kombinacijama.

 

Potražite i majce sa supermodernim Disney printom za samo 69,95 te iste takve za djevojčice za 39,95, na posljednjoj strani Takko katalog izdanja.

 

Muške polo majice dostupne su također u velikom broju osnovnih boja pogodnih za kombiniranje, i to već od 39,95. U novom Takko katalog izdanju pronađite i muške bermude za 69,95  te iste odjevne predmete za dječake, uz majice sa super printovima za 39,95.

 

Pogledajte cijelu ponudu novog travanjskog Takko katalog izdanja i požurite u Takko – ponuda vrijedi samo od 25. do 28. travnja.

 

Zavirite i u ostale Takko kataloge te i ostale novosti u rubrici Takko. Usporedite ovu ponudu s drugima, pogledajte i druge objave u rubrici Odjeća.

 

Takko katalog travanj – osnovni odijevni predmeti po senzacionalnim cijenama – pogledajte novi Takko katalog.