Takko katalog

Takko katalog

Takko katalog

Takko katalog vrijedi od 04.09. do 09.09.2013 godine

Svi žele dobro izgledati.  Takko katalog donosi super ponudu modne odjeće za sve: ženska i muška  odjeća  pristupačnih cijena u jesenskoj Takko Fashion kolekciji očekuje Vas na stranicama  novog  Takko katalog izdanja. Ponuda Takko Fashion katalog rujan vrijedi od 4. do 9. rujna 2013. godine.

Iz Takko katalog ženske kolekcije za ovu jesen izdvajamo: Crno i bijelo – kombinacija  suprotnosti  koje se privlače – i oblače!  Majica na pruge za 79,95, bijeli top i crna elegantna kratka suknja, oba komada po 79,95, crne ili crne s bijelom prugom sa strane hlače po cijeni od 149,95,koliko stoji haljina s kontrastnom prugom ili crna jakna, bijele majice dugih rukava za  69,95, i još pokoji model, potražite na stranicama rujanskog Takko katalog izdanja.

 

Volite li više razigrane boje, Takko katalog za Vas je pripremio ponudu majica dugih rukava jednobojnih i na pruge, po 59,95 kuna, hlača u širokom spektru boja za 119,95, sportski jakni za 69,95 kuna. Mrežasti pulover s naslovne stranice kataloga stoji  samo 69,95 kuna.

Pogledajte i Takko katalog ponudu odjeće za muškarce. Izdvajamo moderne i povoljne kariarne košulje za 99,95, majice kratikih rukava s printom  po super cijeni od  39,95, majice dugih rukava u raznim bojama za 69,95, topli prsluk za 149,95, i pulover za 129,95 kuna.    

Prelistajte  Takko katalog za početak rujna i upoznajte se s jesenskom Takko Fashion kolekcijom. Takko katalog donosi Vam izdvojene modele jesenske Takko kolekcije po dobrim cijenama, prelistajte i uvjerite se  sami. Pratite našu rubriku Takko katalog i budite u tijeku sa sviim dobrim ponudama i akcijama u Takko Fashion dućanima. Želite li pogledati još neki od kataloga sa sličnim asortimanom zavirite u našu rubriku Odjeća i odaberite još neki od ponuđenih kataloga.

 

 

u jesen.