Supernova Zagreb popusti

Supernova Zagreb popusti

Supernova Zagreb

Supernova Zagreb popusti povodom otvorenja, popusti vrijede od 22.05. do 25.05.2014 godine

Supernova Zagreb  otvara svoja vrata 22. svibnja 2014. godine. pogledajte letak i otkrijte što Vas sve očekuje na četverodnevnom partiju otvorenja, uživajte u zabavnom programu, sudjelujte u nagradnim igrama i iskoristite brojne popuste. Ponuda vrijedi od 22 .do 25. svibnja 2014. godine.

Supernova Shopping centar u Zagrebu – dođite na četverodnevni party otvorenja, uz pregršt zabavnih sadržaja za klince i odrasle, super popuste, poklone i nagradnu igru.

U četvrtak 22. svibnja dođite na svečano otvorenje od 10,00 do 17,00 sati i uživajte u kreativnim radonicama, nastupu Zagrebačkih mališana i estradnih zvijezda: u 17,00 sati concert  će održati Jelena Rozga a u  9,00 sati colonia.

U petak sve od 10,00 do 18,0 sati moći ćete uživati u zabavi za cijelu obitelj uz nagradne igre, mini Olimpiijadu, besplatnu roštiljadu i koncertu Nene Belana

U subotu d.j. radionice i animacija, face painting, klaunovi, mini Olimpijada, naradne igre, obiteljska kvizijada, plesna skupina…

U letku potražite i sve super popuste koje Vam nova Supernova daruje povodom otvorenja, a na našim stranicama potražite i posebne ponude trgovina koje će od sada svoja prodajna mjesta imati u novom trgovačkom centru.

DM, C&A, Deichmann, Pet Centar, Baby Center, Simple, Tom Tailor, Elipso – neke su od trgovina u novom centru. Pogledajte letak i saznajte sve detalje.

Ponuda vrijedi od 22 .do 25. svibnja 2014. godine.