Supernova Zagreb veliko otvorenje 22.05. do 25.05.2014 godine

Veliko otvorenje Supernova trgovačkog centra Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 62.

Uz čak 4 dana zabavnih sadržaja Supernova Zagreb obilježava otvorenje novog trgovačkog centra u Zagrebu. Do sada prisutni u gradovima Varaždin, Sisak, Karlovac, Slavonski Bros, Zadar i Šibenik od četvrtka 22. svibnja pa sve do nedjelje 25. svibnja Supernova obilježava početak rada i u Zagrebu i to u zagrebačkom Buzinu.

Svakog od navedenih 4 dana, od 10:00 sati ujutro uživati možete uz zanimljiv zabavni program koji uključuje razne igre za djecu, animacije, klaunove, žonglere, facepainting, izrade tetovaža, nastupe raznih plesnih skupina, dječjih zborova i slično.

Također povodom otvorenja Supernova Zagreb priprema nam nagradni program s glavnom nagradom Seat Ibizom kao i Kolo sreće u kojem osvajate nagrade na licu mjesta. Uvjet za sudjelovanje u nagradnom natječaju za automobil je potrošenih 50kn, nakon čega je potrebno popuniti kupon i ubaciti ga na predviđeno mjesto.

Tijekom poslijepodnevnih sati, od 17:00 pa na dalje, zabavu u Supernova Zagreb trgovačkom centru vode naše poznate zabavne zvijezde, 22.05. grupa Colonia, 23.05. Jelena Rozga, 24.05. Neno Belan i Fiumensi, a samo u petak 23.05. možemo uživati uz besplatan roštilj.

Radno vrijeme Supernova Zagreb trgovačkog centra biti će:

TRGOVINE: ponedjeljak – nedjelja od 09:00 do 21:00 h
INTERSPAR: ponedjeljak – nedjelja od 07:00 do 21:00 h

Ukoliko ste u blizini zagrebačkog Buzina svratite na otvorenje novog trgovačkog centra Supernova Zagreb i zabavite se uz brojne sadržaje za male i velike.

Novom trgovačkom centru Supernova Zagreb želimo od srca puno uspjeha u radu.

Supernova Zagreb otvorenje

Supernova Zagreb otvorenje

Supernova Zagreb

Supernova Zagreb