Smit Commerce katalog

Smit Commerce katalog

Smit Commerce katalog studeni 2013

Smit Commerce katalog studeni vrijedi do 30.11.2013. odnosno do isteka zaliha.

Smit Commerce katalog –  najbolje i najpovoljnije ponude iz Smit Commerce prodajnih centara od  u mjesecu studenom odnosno do isteka zaliha. Smit Commerce katalog –  sve za gradnju i opremanje doma po povoljnim cijenama.

Titan kvake, brave, cilindri i lokoti, akcija na okove i vijke, kupaonski namještaj i oprema, zidna i podna keramika, laminatni podovi i sav pribor za postavljanje, peći svih vrsta, boje i lakovi – sve to očekuje vas na stranicama novog Smit Commerce katalog izdanja za studeni. Prelistajte i odaberite.

Iz Smit katalog ponude izdvajamo: porculanske pločice A klase za 45,50 kuna po m2,  Classic Line polukružna tuš kabina za 1527,50, talijanski kupaonski namještaj u raznim bojama – baza + umivaonik za 2036,50 kuna.

Pogledajte i Smit Commerce katalog ponude Jana peći na kruta goriva bez stakla za 1.510,50, kamina Amity za 3.736,50, Calorex štednjaka za 3.612,50 i druge povoljne ponude raznih peći. Pogledajte cijeli Smit Commerce katalog za kompletnu ponudu.

Prelistajte novi Smit katalog i odaberite povoljno opremanje doma, a pratite i ostale objave  u našoj rubrici Smit Commerce katalog u kojoj Vam donosimo sve najnovije kataloške ponude ovog prodajno lanca. Pratite na našim stranicama Smit Commerce, ali i druge ponude iz rubrika Interijer.

Smit Commerce katalog vrijedi do kraja studenog 2013. godine ili do isteka zaliha.