Smit Commerce katalog

Smit Commerce katalog

Smit Commerce katalog srpanj 2013

Smit Commerce katalog srpanj 2013 vrijedi od 01.07. do 31.07.2013.

Smit Commerce katalog – Ponuda najboljih cijena opreme za gradnju i opremanje doma, s Vama i u Europskoj uniji s tradicionalno bogatom ponudom i povoljnim cijenama. Prelistajte novi Smit katalog i pronađite sve dobre cijene opreme za građenje i opremanje stana. Ponuda Smit commerce katalog vrijedi u mjesecu srpnju.

 

Pred Vama je novi Smit Commerce katalog, nova ponuda najboljih cijena opreme za građenje i opremanje. Od dobrih cijena za mjesec srpanj u Smit Commerce ponudi izdvajamo: miješalice kuhinjske zidne, S izlijev za 101,50, miješalice za kadu Aptiva za 278,50 kuna i miješailce za umivaonik za 202,59, tuš kanalice za 1.311,50 i rešetke za 328,50 te super prigodu – Bosch solarni paket basic za 13,885,50 kuna.

 

Povoljni štednjaci Plamen, kamini, kupaonska oprema, zidna i podna keramika, alat i ostali pribor za građevinske radove, građevinski materijal, boje i lakovi, autokozmetika – sve to po povoljnim cijenama pronaći ćete na stranicama novog Smit commerce katalog izdanja. za srpanj.

 

Prelistajte cijeli Smit katalog i gradite i opremajte uz uštedu. U našoj rubrici Smit commerce katalog redovito možete pronaći sva izdanja Smit commerce kataloga, pratite nas i štedite svoj novac. Zanima li Vas i ostala slična ponuda, predlažemo Vam da odaberete još neki od kataloga iz naše rubrike Interijer.