Smit Commerce katalog

Smit Commerce katalog

Smit Commerce katalog kolovoz 2013

Smit Commerce katalog vrijedi za mjesec kolovoz 2013 odnosno do isteka zaliha

Smit Commerce katalog kolovoz – Akcijske ponude i trajno dobre cijene u Smit Commerce prodajnim mjestima, od kolovoza 2013. pa sve do isteka zaliha – povoljan građevinski materijal, zidne i podne obloge, ogradni elementi i stupovi, auto oprema i auto kozmetika, veliki izbor i pristupačne cijene, prelistajte novi Smit Commerce katalog.

 

Stigao je novi Smit Commerce katalog s novom ponudom proizvoda iz svih kategorija Smit Commerce asortimana; povoljne cijene građevinskog materijala, ogradnih elemenata i stupova, keramičkih pločica, kupaonske opreme, raznog alata i  opreme za Vaš automobil, pogledajte i uvjerite se i sami u dobru ponudu. Ponuda Smit commerce katalog aktualna je sve do isteka zaliha.

 

U kategoriji građevinskog materijala iz ponude novog Smit katalog izdanja izdvajamo veliki izbor Ytong ljepila, cementni esterih 50 kg za 32,50, masu za gletanje Terani 25 kg za 55,50 kn, završna ljepenka 140,50, krovna ljepenka Brush rola 10 m3 po cijeni od 80,50 kn, žbuka 50 kg za 30,50 kn, te povoljne cijene Tondach Power folij, daski i letvi, štafla, betonskih šahtova i blookova i još zaista dosta toga.

 

Prelistajte Smit Commerce katalog i pronađite povoljne laminatne podove i spužvice za postavljanje laminata, sobna vrata već od 440,50 i povoljnu kupaonsku opremu od koje izdvajamo kupaonsku  garnituru za 1.387,50 kuna. Iskoristite priliku i po sniženim cijenama nabavite peći na kruta goriva, štednjake Calorex i kamine.

 

Na stranicama 10-11 pronaći ćete veliki izbor povoljnog radnog alata, a na posljednjim stranicama potražite sve za Vašeg limenog ljubimca. Prelistajte cijeli Smit Commerce katalog i upoznajte se s kompletnom novom povoljnom ponudom Smit Commerce koja vrijedi od kolovoza 2013.

 

Pratite našu rubriku Smit Commerce katalog i budite u tijeku sa svim novitetima iz ovog prodajnog lanca, a za još više dobre ponude i povoljnih cijena posjetite našu rubriku Interijer i Eksterijer i odaberite još neki od aktualnih kataloga.