Školske torbe ruksaci ponuda

Školske torbe ruksaci ponuda

Pogledajte aktualnu ponudu školskih torbi i ruksaka koje trenutno možete pronaći u popularnim trgovinama i trgovačkim centrima.

U ovom reportu donosimo vam samo dio iz akcijske ponude. Izabrali smo nekoliko trgovina koje po nama trenutno imaju najbolji izbor školskih torbi i ruksaka, kao i najbolji omjer cijene i ponude. U ovom slučaju donosimo vam dio ponude u Muller, Mercator i Hervis trgovinama.

U Muller trgovinama možete pronaći, zavisno od trgovine, dosta široku ponudu. Prosječne cijene školskih ruksaka kreću se od oko 200 do 300kn, a školskih torbi od oko 400 do 800kn. U Mulleru trenutno vrijedi i akcijski popust od -15% na sve školske torbe i ruksake, više o ponudi ovdje: Muller popust torbe i ruksaci.

U Mercator trgovinama ponuda je, također zavisno o trgovini, relativno široka. Možete pronaći torbe i ruksake za sve uzraste školaraca. Cijene su nešto niže nego kod ostalih i kreću se od 50kn do 400kn. Trenutno je u tijeku Mercator akcijska ponuda Vikend za 5 s popustom od -10% više o toj ponudi ovdje: Mercator popust za vikend.

U Hervis trgovinama ponuda se odnosi više na kvalitetan brandirani Nike, Lotto, Adidas i ostali sportski program torba i ruksaka. Ukoliko je vašem školarcu sport prvi izbor svakako pogledajte što se u Hervisu trenutno za školu nudi. Hervis također ima akcijsku ponudu u tijeku, -20% popusta na sve proizvode iz nove kolekcije (pogledajte sliku niže), uz aktualnu Hervis vikend akciju, više o trenutnoj vikend akciji ovdje Hervis vikend ponuda.

Pogledajte slike niže, a aktualne akcijske kataloge spomenutih trgovina prelistajte ovdje:
Muller katalog akcija
Mercator katalog akcija
Hervis katalog akcija

MULLER školske torbe i ruksaci

Muller školske torbe 1
Muller školske torbe 2
Muller školske torbe 3
Muller školske torbe 4
Muller školske torbe 5
Muller školske torbe 6
Muller školske torbe 7
Muller školske torbe 8
Muller školske torbe 9
Muller školske torbe 10
Muller školske torbe 11
Muller školske torbe 12

MERCATOR školske torbe i ruksaci

Mercator školske torbe
Mercator školske torbe 1
Mercator školske torbe 2
Mercator školske torbe 3
Mercator školske torbe 4
Mercator školske torbe 5

HERVIS školske torbe i ruksaci

Hervis školske torbe
Hervis školske torbe 1
Hervis školske torbe 2