Se Mark katalog

SeMark katalog

SeMark katalog

SeMark katalog prosinac vrijedi do 31.12.2013 godine

Novi SeMark katalog – kompletan SeMark asortiman po najpovoljnijim cijenama – Akcijska ponuda koja vrijedi na svim Se-Mark prodajnim mjestima do 31. 01. 2014. 15. 08. 2013. ili do isteka zaliha.

Pogledajte novi SeMark katalog i budite u tijeku s najnovijim trendovima u svijetu tehnike i telekomunikacija; SE-MARK brand prepoznatljiv je na hrvatskom tržištu kao Panasonic distributer za telekomunikacije i uredsku automatiku, Vip premium business partner, Bnet partner i specijalizirani maloprodajni lanac za telefoniju, mobilnu telefoniju, IT i multimedij.

Novi SeMark katalog donosi Vam akcijske ponude tehničke robe iz svog asortimana, koji obuhvaća mobitele, stolne i bežične telefone, IP telefone,  telefaxa,  uređaje za skeniranje, multifunkcijske pisače, LCD projektore, profesionalne plazma i LCD ekrane, pametne ploče za škole i urede, plasma i LCD TV, bluray, kućna kina, minilinije, DVD uređaje, camcordere , digitalne fotoaparate, GPS uređaje, PlayStation, slušalice, Panasonic “Toughbook” prijenosna računala, Toshiba, Lenovo, Asus i Acer prijenosna računala, tablet uređaje, LCD monitore, periferije te dodatnu oprema i pribor. Prelistajte Se Mark katalog i otkrijte proizvode na akciji.

Pratite Se Mark katalog s nama i dalje i budite u toku s najnovijim trendovima, a želite li još više dobrih ponuda sličnog asortimana zavirite u našu rubriku Tehnika i odaberite još neki od aktulanih kataloških ponuda.

Se Mark katalog vrijedi