Robot katalog

Robot katalog

Robot katalog

Robot katalog traje u periodu od 01.08.2012 do 20.08.2012 godine ili do isteka zaliha

U zadnjem Robot katalogu pogledajte zanimljivu akciju ili bolje reći “super ponudu” tehničkih proizvoda i opreme koje svakodnevno i neizbježno koristimo bilo privatno, bilo poslovno.

Od tehnike i proizvoda koji su se nama učinili zanimljivima iz ovog Robot kataloga za vas izdvajamo: LED televizor, Philips, full HD, dijagonale 102cm, dosupan samo u Robot trgovinama, po cijeni od 5.699,00kn što je s obzirom na veličinu televizora i samu LED tehnologiju povoljna i konkurentna cijena na tržištu, te dvodjelni set šalica za cappuccino marke Rose, po cijeni od 29,00kn.

U Robot katalog akciji možete uživati diljem hrvatske, preciznije u sljedećim prodajnim centrima: Robot Stobreč, Robot Split, Robot Supetar, Robot Šibenik, Robot Zadar, Robot Dubrovnik, Robot Imotski, Robot Sinj, Robot Omiš, Robot Orebić, Robot Biograd, Robot Solin i Robot Zagreb.

Proizvode iz ovog Robot kataloga potražite u periodu od 01. kolovoza do 20. kolovoza (ponedjeljak) 2012 godine, također više informacija o ponudi i pojedinom artiklu kojeg ovaj Robot katalog sadrži, možete pronaći i pročitati na službenom Robot web shopu www.robot.hr ili putem info telefona za svaki od dostupnih centara, istaknutom na poleđini ovog Robot kataloga.

Ako trebate kontaktirati Robot servis, možete to učiniti putem info telefona na: 021/ 430 270 ili putem emaila na: [email protected].

Uživajte u odličnoj Robot akciji i budući da dolazi nova školska godina, pripremite tehniku za rad ili školu na vrijeme!

Ostale Robot kataloge kako ih objavljujemo moći ćete pronaći na linku koji vam donosimo u nastavku: Robot katalog

Pogledajte Robot katalog u video obliku: