Rieker katalog Proljeće ljeto

Rieker katalog Proljeće ljeto

Rieker katalog Proljeće ljeto 2018

Rieker katalog Proljeće ljeto vrijedi do isteka zaliha.

Novi Rieker katalog donosi  Vam najbolje od nove Rieker kolekcije   za  sezonu proljeće / ljeto 2018. godine. Prelistajte katalog, upoznajte se s novom Rieker kolekcijom i nabavite kvalitetnu, udobnu i trendovski dizajniranu obuću jednog od najpoznatijih brandova, po pristupačnim cijenama. Ponuda vrijedi do prodaje zaliha.

Od 1874. godine do danas, Rieker je postao vodeći svjetski brand anti-stres obuće.  Materijali visoke kvalitete i dizajna nalaze se u svakom modelu Rieker cipela. Posebne metode izrade i specijalni materijali koje koristi Rieker omogućuju minimalnu težinu i maksimalnu fleksibilnost za neodoljivi osjećaj ugode u svakom koraku. Prelistajte novi Rieker katalog i upoznajte se s kolekcijom za predstojeću sezonu.

Zavirite u novi Rieker katalog, upoznajte se s novom kolekcijom i odaberite svoj model super udobne i kvalitetne obuće za ovu sezonu. Pratite Rieker s nama i birajte najudobnije cipele čiji je dizajn u skaldu s najnovijim modnim trendovima. Za još više izbora potražite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike Obuća i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljinije.

Novi Rieker katalog  vrijedi do prodaje zaliha.