Rieker katalog

Rieker katalog

Rieker katalog

Rieker katalog vrijedi za sezonu proljeće ljeto 2015. do prodaje zaliha.

Novi Rieker katalog – nova klolekcija ženske i muške obuće za sezonu projleće – ljeto 2015 godine – prelistajte katalog i upoznajte se s ponudom. Katalog vrijedi za sezonu proljeće/ljeto odnosno do isteka zaliha.

Od 1874. godine, Rieker Vam pomaže da se «relaksirate sa stilom», sa svojim cipelama visoke kvalitete materijala i dizajna. Danas je Rieker vodeći svjetski brand anti-stres cipela Rieker filozofija je ukorijenjen u svakoj cipeli stvara. Rieker je usavršio posebni sustav izrade i komponente koje omogućuju minimiziranje težine, maksimalnu fleksibilnost, dovoljno prostora za stopala i odličnu apsorpciju udara. Rieker je jednostavno all-inclusive kvaliteta.

Rieker je u potpunosti posvećen izradi obuće u skladu s najnovijim europskim europskim trendovima i to po pristupačnoj cijeni. Uz Rieker, dobivate najbolje od oboje – udobnost i stil.

Zavirite na stranice novog Rieker kataloga i odaberite svoj model za ovo ljeto. Pratite Rieker s nama i birajte najudobnije cipele po najnovijim modnim trendovima. Za još više dobrih ponuda potražite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike Obuća i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljinije.

Novi Rieker katalog  vrijedi do isteka zaliha.