Rieker katalog

Rieker katalog

Rieker katalog proljeće ljeto 2014

Rieker katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Rieker katalog – Najatraktivniji modeli iz nove Rieker kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2014; ženska, muška i dječja obuća za sve koji cijene udobnost  a pritom se ne žele odreći elegancije i modnih trendova. Pogledajte novi Rieker katalog i odaberite svoj par, ponuda je aktualna sve do prodaje zaliha.

Rieker brand modne obuće postao je sinonim za uspješan spoj udobnosti i modernog dizajna. Elegantne cipele modernih oblika i boja proizvedene samo od provjerenih materijala ugodnih za kožu i oblikovane tako da umor pri hodanju i cjelodnevnom nošenju cipela smanje na najmanju moguću mjeru. Novi Rieker katalog donosi Vam pregled novih proljetnih i ljetnih modela.

Materijali visoke kvalitete i vrnunski dizajn usklađen s najnovijim modnim trendovima odlike su  cjelokupnog Rieker asortimana. Pogledajte  Rieker katalog i saznajte zašto je upravo Rieker zaslužio prestižnu titulu “vodećeg  svjetskog branda anti-stres cipela”. Novi Rieker katalog donosi ponudu elegantnih, casual i sportskih modela za žene, muškarce i nekoliko dječjih modela.

Zavirite na stranice novog Rieker kataloga i odaberite svoj par cipela i sandala  za nadolazeće proljeće i ljeto. Budite elegantni i moderni a da to istovremeno godi i vašem zdravlju, odaberite Rieker antistress obuću i osjećajte se udobno u svom stilu.

Zanima li Vas ponuda i drugih brandova, na našim stranicama potražite i ostale kataloge iz kategorija Obuća ili Modni katalozi. Pratite online kataloge i informirajte se o najnovijim trendovima prije odlaska u shopping, štedite svoje vrijeme i novac.

Rieker katalog vrijedi sezonski, sve do isteka zaliha.