Katalozi.net
Izbornik
katalozi dnevne vikend Traži

Rieker katalog jesen zima 2018

Rieker katalog jesen zima 2018 vrijedi do isteka zaliha.
Rieker katalog

Rieker katalog

Rieker katalog

Rieker katalog vrijedi do isteka zaliha.

Novi Rieker katalog predstavlja Vam novu Rieker kolekciju za sezonu jesen/zima 2018. godine. Zavirite u katalog, upoznajte se s novom Rieker kolekcijom i nabavite kvalitetnu, udobnu i trendovski dizajniranu obuću jednog od najpoznatijih brandova, po pristupačnim cijenama. Ponuda vrijedi do prodaje zaliha.

Riker brand osnovan je davne 1874. godine u južnoj Njemačkoj, izvorno kao proizvođač cipela za bogate građane Sjeverne Italije. Tvrtka je ubrzo stekla reputaciju kvalitete i izgradila se u ime domaćinstva u Srednjoj Europi. Tvrtka je u vlasništvu obitelji za 5 generacija, a njegova predanost kvaliteti i stilu osigurava kontinuirani rast već 30 godina.

Na početku sedamdesetih godina nova sjedišta uspostavljena su u Švicarskoj, a proizvodnja se udaljila od Europe. Danas Rieker zapošljava oko 20.000 ljudi u 3 projektantske jedinice, 16 veleprodajnih jedinica te u vlastitim proizvodnim jedinicama u Istočnoj Europi, Sjevernoj Africi i Vijetnamu. Rieker cipele mogu se nabaviti u oko  9.000 trgovina!

Riekerova antistresna obuća je jedinstvena. Kako bi zadržali integritet svojih posebnih konstrukcija, zajedno s fleksibilnošću da brzo reagiraju na modne trendove, gotovo sve Riekerove proizvode prodaju Rieker. Prelistajte novi Rieker katalog i uvjerite se u odličnu ponudu.

Prelistajte novi Rieker katalog, upoznajte se s novom kolekcijom i odaberite svoj model super udobne i kvalitetne obuće za ovu sezonu. Pratite Rieker s nama i birajte trendy kvalitetu. Za još više izbora potražite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike Obuća i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljinije.

Novi Rieker katalog  vrijedi do prodaje zaliha.

Rieker katalog Proljeće ljeto 2018
Rieker katalog vrijedi do isteka zaliha.
Rieker katalog proljeće ljeto 2017
Rieker katalog vrijedi do isteka zaliha.
Rieker katalog jesen zima 2016
Rieker katalog vrijedi do isteka zaliha.
Rieker katalog Proljeće ljeto 2016
Rieker katalog vrijedi do isteka zaliha.