Rieker katalog

Rieker katalog

Rieker katalog

Rieker katalog vrijedi do isteka zaliha.

Novi Rieker katalog predstavlja Vam novu Rieker kolekciju za sezonu jesen/zima 2018. godine. Zavirite u katalog, upoznajte se s novom Rieker kolekcijom i nabavite kvalitetnu, udobnu i trendovski dizajniranu obuću jednog od najpoznatijih brandova, po pristupačnim cijenama. Ponuda vrijedi do prodaje zaliha.

Riker brand osnovan je davne 1874. godine u južnoj Njemačkoj, izvorno kao proizvođač cipela za bogate građane Sjeverne Italije. Tvrtka je ubrzo stekla reputaciju kvalitete i izgradila se u ime domaćinstva u Srednjoj Europi. Tvrtka je u vlasništvu obitelji za 5 generacija, a njegova predanost kvaliteti i stilu osigurava kontinuirani rast već 30 godina.

Na početku sedamdesetih godina nova sjedišta uspostavljena su u Švicarskoj, a proizvodnja se udaljila od Europe. Danas Rieker zapošljava oko 20.000 ljudi u 3 projektantske jedinice, 16 veleprodajnih jedinica te u vlastitim proizvodnim jedinicama u Istočnoj Europi, Sjevernoj Africi i Vijetnamu. Rieker cipele mogu se nabaviti u oko  9.000 trgovina!

Riekerova antistresna obuća je jedinstvena. Kako bi zadržali integritet svojih posebnih konstrukcija, zajedno s fleksibilnošću da brzo reagiraju na modne trendove, gotovo sve Riekerove proizvode prodaju Rieker. Prelistajte novi Rieker katalog i uvjerite se u odličnu ponudu.

Prelistajte novi Rieker katalog, upoznajte se s novom kolekcijom i odaberite svoj model super udobne i kvalitetne obuće za ovu sezonu. Pratite Rieker s nama i birajte trendy kvalitetu. Za još više izbora potražite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike Obuća i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljinije.

Novi Rieker katalog  vrijedi do prodaje zaliha.