Rieker katalog

Rieker katalog

Rieker katalog jesen zima 2016

Rieker katalog vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Rieker katalog predstavlja Vam novu kolekciju Rieker obuće, za aktualnu sezonu jesen/zima 2016. godine. Prepoznatljiva Rieker kvaliteta, udobnost i dizajn i ove su sezone imperativ svih modela obuće iz Riekera. Prelistajte katalog, upoznajte se s novom Rieker kolekcijom  i nabavite najkvalitetniju obuću po pristupačnim cijenama. Ponuda vrijedi do prodaje zaliha.

Rieker Shoes brand nudi svoj asortiman obuće u više od 9.000 trgovina, mahom u Europi, ali na drugim kontinentima. Tvrtka Rieker zapošljava čak 20.000 ljudi, u proizvodnji i prodaji, a sjedište tvrtke i glavni proizvodni pogon stacionirani su u Thayngenu u Švicarskoj, iako je originalno tvrtka osnovana u Njemačkoj, 1874. godine. Obiteljska je to tvrtka s dugom tradicijom i izgrađenom reputacijom među dobrim poznavateljima kvalitetne obuće. Švicarska preciznost i kvaliteta prepoznatljive su karakteristike Rieker obuće.

U ovom Rieker katalogu potražite model koji najbolje odgovara Vašem stilu i ukusu, a s kvalitetom kod Rieker asortimana nećete pogriješiti. Prelistajte katalog, provjerite sve nove modele cipela, gležnjača i čizama za žene i muškarce iz Riekera i odaberite kvalitetu i udobnost ove jeseni i zime.

Zavirite na stranice novog Rieker kataloga i odaberite svoj model za ovu sezonu. Pratite Rieker s nama i birajte najudobnije cipele čiji je dizajn u skaldu s najnovijim modnim trendovima. Za još više dobrih ponuda potražite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike Obuća i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljinije.

Novi Rieker katalog  vrijedi do prodaje zaliha.