Rieker katalog

Rieker katalog

Rieker katalog

Rieker katalog vrijedi sezonski za jesen zima 2013 godine

Rieker katalog jesen zima 2013/2014 – najnovija kolekcija Rieker obuće za ovu sezonu, muški i ženski modeli, cipele, gležnjače, čizmice i čizme za sve vremenske uvjete. Dobar omjer kvalitete i cijene – pogledajte najnoviji Rieker katalog i upoznajte se s aktualnim trendovima u svijetu obuće. Rieker katalog vrijedi sezonski.

Visoka kvaliteta materijala i najmoderniji dizajn krasi sve Rieker cipele. Rieker uz pomoć najsuvremenijih tehnologija proizvodnje obuće  i kvalitetnih  komponenti postiže  minimalnu težinu cipele uz maksimalnu fleksibilnost. Rieker karakterizira  all-inclusive kvaliteta, prelistajte novi Reieker katalog i uvjerite se.

Muške zimske cipele za 559,00 i ženske čizmice od brušene kože podstavljene umjetnim krznom za 469,00,  kožne čizme za 729,00 i čizmice za  539,00, visoke cipele na vezanje za 539,00, elegantne čizmice s malom petom za 539,00, Rieker antistress casual  obuća već od 469,00 – sve to i još mnogo više pronaći ćete na stranicama novog Rieker katalog izdanja za ovu sezonu.

Rieker  je predvodnik trendova u europskoj modnoj obući, uz vrlo dobar omjer kvalitete i  cijene.  Bogatstvo stilova Rieker kolekcije čini Rieker kolekciju za ovu jesen i zimu atraktivnom za svakoga;   ultracomfort i šik  stil uz imperativ udobnosti i izdržljivosti. Pogledajte novi Rieker katalog i odaberite.

Pratite Rieker s nama i budite u tijeku s najnovijim trendovima, a za još više dobrih ponuda zavirite u još neki od kataloga iz naše rubrike Obuća. Rieker katalog jesen zima 2013/2014 je aktualan sezonski.