Raspored sati

Raspored sati

Raspored sati za printanje

Raspored sati download! Besplatno preuzmite naj cool raspored sati za školu za vaše buduće odlikaše!

Jednostavnog i modernog izgleda ovaj raspored sati u jednom dijelu sadrži prijepodnevni i poslijepodnevni dio koji jednostavno nakon prinatanja presavinete na sredini i postavite na klincima uočljivo mjesto kako bi uvijek znali što po rasporedu sati dolazi iduće 🙂

Ovaj raspored sati je napravljen kako za osnovnu školu tako i za srednju školu, predložak je vizualno aktraktivan i vjerujemo kako neće ometati pozornost s onog što je bitno, a to je plan školskog programa.

Kako tjedan počinje i ide prema svom kraju u ovom rasporedu sati tako su i slova neznatno uvećana, čime smo pokušali i klinicma dati do znanja, koliko je još samo ‘malo’ škole ostalo do početka omiljenog vikenda. Isto vrijedi i za same školske sate koji su također uvećani kako školski dan ide prema svom kraju.

Nadamo se da vam se naš raspored sati sviđa 🙂 napravljen je s puno ljubavi i sa sobom nosi najbolje želje za što uspješniji početak nove školske godine.

Raspored sati download:

Raspored sati preuzmite prema sljedećim uputama:

1. Kliknite na ovaj link: Raspored sati (2MB)
2. Kada se katalog otvori u novoj stranici, pritisnite “File” pa “Print”

Drugi način za downloadati ovaj raspored sati bi bio:
1. Kliknite na link: Raspored sati (2MB)
2. “Save” na osobno računalo
3. Desni klik na ikonu dokumenta na računalu i “Print”

Nakon printanja, presavijte raspored sati na pola i postavite klincima na uočljivo mjesto kako bi ga mogli popuniti i početi pratiti svoje obaveze (i dobivati 5ice naravno) 🙂 🙂 🙂

Sve najbolje i puno, puno, puno uspjeha vašim klinicima u novoj školskoj godini želi ekipa Katalozi.net portala!

Katalozi.net
By: Antonia Bandić

Katalozi.net prate aktualna katalog izdanja Hrvatskih tvrtki i pravovremeno obavještava svoje korisnike o trenutno najboljim katalog akcijama. Informacija je ta koja štedi novac! Za vas je ovdje sve besplatno. Budite uz nas!