Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 12.01.

Prima webshop akcija Primamljiva srijeda 12.01.

Prima webshop akcija

Prima webshop akcija vrijedi 12.01.2022.

Prima webshop akcija Primamljiva srijeda donosi 40 posto popusta na tapecirane i box spring krevete te tapecirane garniture! Akcije se ne zbrajaju, međusobno se isključuju i ne vrijede za proizvode iz COCO maison asortimana i artikle označene oznakom HIT.. Prima webshop akcija vrijedi 12. siječnja 2022. godine.

U Prima webshop akciji iskoristite 40 posto popusta na tapecirane i box spring krevete. Iz asortimana izdvajamo: krevet tapecirani s rasvjetom, Albert, dostupne dimenzije 200×160 cm ili 200×180 cm, krevet box spring s nadmadracem i rasvjetom, Erin, uzglavlje s LED rasvjetom koju aktivira senzor pokreta na gornjoj strani uzglavlja.

Tapecirane garniture su također sniženi 40 posto u Prima webshop akciji Primamljiva srijeda. Izdvajamo: velika garnitura u obliku slova U, Melodia, dimenzije 362 x 290/278 x 111 cm, kutna garnitura, Mattia desni kut, moderne linije sjedišta i naslona u kombinaciji s efektnim metalnim postoljem

Box spring krevet s električnim podizačima, uzglavlje Bono, dostupne varijante krevet bez madraca (ukupna visina 40 cm) ili krevet s madracem (ukupna visina 70 cm), Kutna garnitura na razvlačenje, Lima, može se postaviti kao lijevi ili desni kut još su neki od proizvoda iz ponude a u Prima webshop akciji iskoristite 40 posto popusta.

Iskoristite Prima webshop akciju Primamljiva srijeda i nabavite tapecirane i box spring krevete te madrace po super cijenama. Ne propustite i druge webshop akcije proizvoda za kućanstvo i spavaće sobe na našim stranicama i kupujte povoljnije. Prima webshop akcija vrijedi 29. prosinca 2021. godine.