Prima webshop akcija Obiteljski tjedan do 22.03.

Prima webshop akcija Obiteljski tjedan do 22.03.

Prima webshop akcija

Prima webshop akcija vrijedi do 22.03.2022.

Prima webshop akcija Obiteljski tjedan donosi super pogodnost: 40 posto popusta na modularne i blok kuhinje te na blagovaonice. Opremite svoj dom proizvodima vrhunske kvalitete po super cijenama. Prima webshop akcija vrijedi od 17. do 22. ožujka 2022. te vrijedi za kupovinu u Prima salonima i webshopu.

U Prima webshop akciji iskoristite 40 posto popusta na modularne i blok kuhinje. Iz asortimana izdvajamo: modularna kuhinja Klara, fronta MDF visoki sjaj, više od 20 različitih elemenata za kombiniranje, kuhinja blok 3 metra, Amelia, velik izbor ručkica u četiri završne obrade.

Blagovaonice su također snižene u Prima webshop akciji: komplet stol na razvlačenje Cross i stolice Cross, dolazi u čak četiri različite dimenzije, dvije nijanse dekora hrasta i bijeloj boji visokog sjaja, komplet stol na razvlačenje Dublin i stolice Rea, stol dolazi u tri različite verzije: hrast Tabacco, hrast Chalet i bijeloj boji visokog sjaja.

Kuhinja blok kutna, Nola, širina 200×200 cm, komplet stol na razvlačenje Davos 160(210)x90 i stolice Ana, komplet stol na razvlačenje Bruno, stolice Dublin i fotelje Demetra, visina stola 76 cm još su neki od proizvoda iz ponude a u Prima webshop akciji Obiteljski tjedan iskoristite 40 posto popusta.

Provjerite ponudu i nabavite kuhinje i blagovaonice po 40 posto nižim cijenama u Prima webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije namještaja na našim stranicama i kupujte povoljnije. Prima webshop akcija vrijedi od 17. do 22. ožujka 2022. godine te vrijedi za kupovinu u Prima salonima i webshopu.