Prima webshop akcija Obiteljski tjedan do 14.12.

Prima webshop akcija Obiteljski tjedan do 14.12.

Prima webshop akcija

Prima webshop akcija vrijedi do 14.12.2021.

U Prima webshop akciji Obiteljski tjedan iskoristite 40 posto popusta na kuhinje i blagovaonice! Nabavite blok i modularne kuhinje i blagovaonske stolove i stolice po super cijenama. Prima webshop akcija vrijedi do 14. prosinca 2021. godine te vrijedi za kupovinu u Prima salonima i webshopu.

Prima webshop akcija donosi 40 posto popusta na kuhinje od kojih izdvajamo: modularna kuhinja Julija, profilirane MDF fronte, usporivači ladica za bešumno zatvaranje uključeni u elemente, kvalitetne Metabox vodilice sa zaustavljačima, više od 20 različitih elemenata za kombiniranje.

Blagovaonie su također snižene 40 posto u Prima webshop akciji. Izdvajamo: komplet stol na razvlačenje Avano, 4 stolice i 2 fotelje Vivo, stolica tapecirana s metalnim nogama, Vita, moderni stol na razvlačenje, Avano, komplet stol na razvlačenje Aldo, stolice tapecirane Scala i drugi proizvodi

Iz Prima webshop akcije Obiteljski tjedan izdvajamo i sljedeće proizvode: kuhinja blok 260 cm, Rita, komplet stol na razvlačenje Dublin i stolice Rea, stol na razvlačenje, Lonaro, dimenzije 97.50 x 180/220 x 76 cm, stolica tapecirana, Vita, stol na razvlačenje dimenzija 160(200)x90 cm, Dublin.

Iskoristite Prima webshop akciju i nabavite kuhinje i blagovaonice po 40 posto nižim cijenama. Ne propustite i druge webshop akcije namještaja i proizvoda za kućanstvo na našim stranicama i kupujte povoljnije. Prima webshop akcija vrijedi od 9. do 14.. prosinca 2021. godine.