Prima webshop akcija do 01.03.

Prima webshop akcija do 01.03.

Prima webshop akcija

Prima webshop akcija vrijedi do 01.03.2022.

Prima webshop akcija povodom preuređenja salona u Bjelovaru donosi do 40 posto popusta na proizvode za dnevni boravak! Nabavite tapecirane garniture, regale, komode ili COCO maison dekoracije za dom po super cijenama. Prima webshop akcija vrijedi od 24. veljače do 1. ožujka 2022. te vrijedi u svim Prima salonima i webshopu.

U Prima webshop akciji iskoristite 40 posto popusta na tapecirane garniture. Iz asortimana izdvajamo: kutna garnitura na razvlačenje, Palmanova lijevi kut, slobodan odabir modula iz programa omogućava njihovo kombiniranje na različite načine, ovisno o prostoru i željama, dostupno u više boja.

Regali i komode također su sniženi 40 posto u Prima webshop akciji. Iz ponude izdvajamo: regal za dnevni boravak, Meandar, dolazi u izboru od dvije boje korpusa regala – sivi titan dekor i brijest dekor, a fronte u izboru četiri različita svijetla dekora, komoda s 4 vrata, Amelia, dimenzije 96.70 x 178.00 x 42.50 cm.

Prima webshop akcija do 1. ožujka donosi 30 posto popusta na COCO maison dekoracije od kojih izdvajamo: tabure, Marshmellow dostupan u svježoj žutoj boji ili u prekrasnoj boji metvice, dimenzije 43x43x45 cm, svijećnjak, Mita, 6 cm, ukrasna šalica, Holly, moderni dizajn, divna siva boja i reljefni motivi.

Provjerite ponudu i nabavite tapecirane garniture, regale, komode ili dekoracije za dom po super cijenama u Prima webshop akciji. Pratite i druge webshop akcije namještaja i proizvoda za kućanstvo na našim stranicama i kupujte povoljnije. Prima webshop akcija vrijedi od 24. veljače do 1. ožujka 2022. te vrijedi u svim Prima salonima i webshopu.