Prima namještaj katalog

Prima namještaj katalog

Prima namještaj katalog prosinac

Prima namještaj katalog vrijedi od 09.12. do 19.01.2014.

Novi Prima namještaj katalog za prosinac  donosi: 65 posto popusta na radne ploče uz kupovinu Sara kuhinja po mjeri, 40 posto sniženje Teens spavaćih soba za mlade, trosjed već od 899,00 kuna, veliki izbor kutnih garnitura, već od 2.999,99 kuna i brojne druge dobre ponude, prelistajte novi Prima namještaj katalog i odaberite. Ponuda vrijedi od 9. prosinca 2013. do 19. siječnja 2013. godine.

Prima namještaj katalog mjesečna ponuda najpovoljniji cijena iz Prima Namještaj salona, snižene cijene sjedećih garnitura i regala za dnevni boravak, blagovaonskih garnitura, kuhinja, spavaćih soba, ormara i komoda, madraca i podnica, prelistajte Prima namještaj katalog i odaberite najpovoljniji namještaj ovoga mjeseca.

Iz Prima namještaj katalog ponude namještaja za dnevni boravak izdvajamo: trosjed već od 899,00 kuna, veliki izbor kutnih garnitura, već od 2.999,99 kuna za kutnu garnituru u sivo-bijeloj kombinaciji sivo bijele boje s funkcijom razvlačenja i brojni drugi modeli.

Prima namještaj katalog donosi i blagovaonske stolice već od 249,00 kuna i blagovaonski povoljni stolovi, vrlo povoljne cijene apartmanskih blok kuhinja i sniženja Sara kuhinja po mjeri,  uz popust i 65 posto popusta na radne ploče i  stručno savjetovanje i poslovno planiranje kuhinje.

Spavaća soba za 5.999,00 kuna i 40 posto popusta na Teens spavaće sobe za mlade, dječja soba za samo 1.999,00 kuna, ormari već od 699,00 kuna i povoljne komode također su dio Prima namještaj katalog ponude za prosinac.

Pogledajte sve ponude u novom Prima namještaj katalog izdanju i kupujte povoljan namještaj ovoga mjeseca. Pratite i sve druge objave u našoj rubrici Prima namještaj katalog, u kojoj Vam redovito donosimo sve kataloške ponude ovog prodajnog lanca.

Želite li usporediti ponude i cijene Prima namještaj katalog prosinac s drugima, posjetite naše rubrike Namještaj i Interijer i odaberite još neki od aktualnih kataloga sa sličnim ponudama.

Prima namještaj katalog vrijedi od 9. prosinca 2013. do 19. siječnja  2014. godine.