Prima katalog Sesvete

Prima katalog Sesvete

Prima katalog Sesvete

Prima katalog Sesvete vrijedi od 23.11. do 25.11.2017.

Novi Prima katalog s ponudama u novom Prima prodajnom mjestu u Sesvetama – prelistajte katalog, upoznajte se s ponudama i kupujte po posebno povoljnim cijenama povodom otvorenja u Prima Sesvete trgovini. Ponuda vrijedi od 23 do 25. studenog 2017. godine.

Prima katalog Vam predstavlja otvorenje još ljepše i bogatije opremljene Prima trgovine u Sesvetama. Dođite na otvorenje 23. studenog 2017.godine u Sesvete, Novi Jelkovac, na adresi Rimski put b.b. i ostvarite posebne pogodnosti za sve kupce povodom otvorenja.

Na više od 2.000 četvornih metara, preuređeni Primin salon u Sesvetama predstavlja novu kolekciju namještaja za 2018. godinu, uz brojne primamljive pogodnosti za kupce i posjetitelje!
Od 23. do 25. studenog u Primi Sesvete (Rimski put bb, Jelkovec) sve kupce i posjetitelje očekuje mnoštvo lijepih iznenađenja – minimalna ušteda od 30% na sav asortiman, posebne slavljeničke cijene odabranih proizvoda, mogućnost plaćanja karticama na 24 rate bez kamata (za iznose veće od 8.000 kuna izuzev posebnih mjesečnih ponuda. Vrijedi za Diners i American Express kartice te Visa i Mastercard kartice u izdanju Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb.

Prima katalog poziva Vas i da sudjelujete u velikoj fešti   uz tamburaše i besplatan ručak za sve kupce! U sklopu svečanog otvorenja, bit će predstavljen i nekad nadaleko poznati bjelovarski Majburger. Majburger se odnedavno ponovno proizvodi na inicijativu grada Bjelovara, a u suradnji s njegovim autorom, poznatim kuharom Brankom Ognjenovićem Medenim. Zajedno s volonterima udruge “Renato – kuhari bez granica” masterchef Branko Ognjenović peći će Majburgere za sve kupce Prime u Sesvetama. Svečano otvorenje ima i humanitarni karakter jer će Prima udruzi “Renato – kuhari bez granica” donirati dio sredstava ostvaren od prodaje toga dana. Kupci će imati priliku zavrtiti Primin nagradni kotač te osvojiti primamljive darove, a najmlađe posjetitelje će razveseliti kokice i šećerna vuna.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve ponude iz Prime za studeni i prosinac. Pratite našu rubriku Prima namještaj i dalje i saznajte na vrijeme za sve dobre prilike za uštedu, a za još više izbora provjerite i ostale aktualne kataloge iz naših rubrika Namještaj i Interijer.

Novi Prima katalog vrijedi od 23 do 25. studenog 2017. godine.