Prima katalog

Prima katalog

Prima katalog rujan

Prima katalog vrijedi do 29.09.2012. godine

Posljednji Prima katalog za rujan donosi vam povoljne cijene namještaja i proizvoda za dom s naglaskom na Prima Junior program i opremanje doma artiklima za djecu.

Popust od 30% očekuje vas na Junior program, dječje sobe i namještaj s velikim izborom elemenata i kombinacija, a ukoliko iznos vaše kupnje bude veći od 3.000kn Prima će vam pokloniti vreću za sjedenje Lori.

Popust od 50% očekuje vas na ostale proizvode u akciji “Veselo u školu” koje možete pronaći u Prima centrima diljem Hrvatske.

Od ostalog, ovaj Prima katalog nudi vam prosječno 30% popusta na Prima kuhinje po mjeri, razne setove Prima stolova i stolica, regale, te kutne garniture i setove garnitura (dvosjed+trosjed+fotelja).

Na zadnjoj stranici ovog Prima kataloga pogledajte ponudu madraca i anatomskih jastuka, kao i “Marijana” predsoblje, razne poličare, vreće za sjedenje, koje su na 30% popusta i ponudu vješalica.

Sve u svemu, zanimljivi proizvodi, dobre cijene i lagana dostupnost proizvoda diljem Hrvatske čine ovaj Prima katalog primamljivim, svakako prelistajte!

Pogledajte u nastavku i ostale kataloge iz Prime, na ovom linku: Prima.

Prima katalog ponuda dostupna vam je do 29.9.2012. godine.