Prima katalog masivni namještaj

Prima katalog masivni namještaj

Prima katalog

Prima katalog Masivni namještaj vrijedi do 10.11.2013 godine

Prima katalog masivni namještaj – snižene cijene namještaja za blagovaonice, dnevne sobe i spavaće sobe, rustikalno, tradicionalno i klasično ili supermoderno, ponuda Prima katalog može se uklopiti u zaista sve stilove interijera. Pogledajte i odaberite. Ponuda je aktualna do 10. studenog 2013. godine.

 

Za sve one koji vole klasiku, tradicionalno a opet drugačije, Prima namještaj katalog donosi ponudu Portoriko spavaće sobe od hrastovine, koja uključuje krevet, trokrilni ormar s ogledalom, noćne ormariće i  komodu snižena 35 posto, za 8,999,00 kuna.

Modernim i suvremnim dizajnom odiše spavaća soba Holiday snižena 34 posto i za vrijeme trajanja Prima namještaj katalog dostupna za 7.999,00 kuna. U cijenu su uključeni krevet 200×180 cm, dva noćna ormarića te ormar s ukrasnim panelima.

Lisa regal za dnevni boravak u klasičnom stilu snižen 40 posto, za 5.999,00 kuna Suvremen dizajn in a Oakland regalu za dnevni boravak koji je snižen 30 posto  i stoji 9.989,00 kuna. Prima namještaj katalog donosi i ponudu sniženog namještaja za blagovaonice, kojega možete kombinirati prema vlastitim potrebama.

Prelistajte Prima namještaj katalog Masivni namještaj i odaberite namještaj prema svom ukusu i stilu svog životnog prostora a pritom i uštedite novac.

Sve najnovije kataloške objave ovog prodajnog lanca donosimo Vam redovito u našoj rubrici Prima namještaj katalog, pratite nas i budite u tijeku sa svim akcijskim ponudama i uvijek kupujte uz uštedu.

Pogledajte i druge kataloge iz naših rubrika Namještaj i Interijer i odaberite za sebe samo najbolje i najpovoljnije.
Prima namještaj katalog Masivni namještaj vrijedi sve do 10. studenog 2013. godine.