Prima katalog

Prima katalog

Prima katalog travanj

Prima katalog vrijedi od 11.04. do 13.04.2013 godine

Prima katalog

Prima katalog predstavlja Vam najnoviju akcijsku ponudu najvećeg hrvatskog prodajnog lanca namještaja  – da je Prima pravi prijatelj Vašeg doma i Vašeg kućnog budžeta, uvjerite se listajući novi Prima katalog.

 

U odličnoj ponudi novog Prima katalog izdanja izdvaja se apartmanski program; dodajte petu zvjezdicu Vašim smještajnim jedinicama uz Prima katalog do 14. 4. Kompletna soba za 10.749, uključujući dvokrilni ormar, krevet s podnicom i madracem i noćne ormariće, kompletna kuhinja za 4.079, regali u pola cijene i kreveti za 399,00 kuna zaista su odlična prilika.

 

Iz spavaćeg programa Prima katalog Vam posebno izdvajamo zaista fantastičnu ponudu tapeciranog kreveta s kutijom za posteljinu za 1.790,00 kuna i ormar za 499,00, a iz programa za dnevni boravak kutnu garnituru za 2.299,00 i komotnu garnituru trosjed + dvosjed + fotelja s funkcijom razvlačenja za  3.999,99 kuna.

 

30 posto popusta na blagovaonske stolice, do 35 posto na ormare, povoljna ponuda setova za predsoblje i snižene cijene popluna, jastuka i štep deka, blagovaonske garniture, klub stolići, regali, sklopivi madraci i još mnogo neophodne opreme za uređenje Vaših apartmana ili vikendice očekuje Vas na stranicama novog Prima katalog izdanja. Uvjerite se sami u fantastičnu ponudu, prelistajte cijeli Prima katalog koji vrijedi do 14. 4.

 

 

Ako želite pogledati još Prima ponude, pretražite naše rubrike Prima katalog ili Prima akcija, a za sve ostale  posjetite našu rubriku Prima. Tražite li sličnu ponudu pozivamo Vas da  zavirite i u naše rubrike Namještaj ili Interijer.

 

Prima katalog prijatelj Vašeg doma, vikendice ili apartmana, provjerite fantastičnu ponudu i prelistajte cijeli Prima katalog.