Point centar popusti

Point centar popusti

Point Centar super popusti na cijele asortimane

Super popusti u Point Centru samo u četvrtak 26.09.2013. godine

U novom trgovačkom centru Point u Zagrebu, Vrbani, očekuje nas odličan shopping pary u kojem sve trgovine u centru nude primamljive popuste.

Samo u četvrtak 29. rujna 2013. godine u 19:30 sati možete uživati, osim u dobrom shoppingu i u koncertu, raznim degustacijama, promocijama i animacijama za najmlađe.

Povoljan shopping vrijedi cijeli dan!

Ostvarite fine uštede u omiljenim trgovinama i to na kompletan asortiman. DM vam nudi popust od 15%, Konzum 10%, Lindex 10%, Benetton 10%, Loccitane čak 20%, Tisak Media čak 30% i trgovina Next, brand shopping centra Point 10%.

U Farmaciji popust se odnosi na dio prodajnog asortimana, a Hrvatska pošta je za ovaj dan pripremila razne vouchere. Za predah od, sigurno uzbudljivog shoppinga osvježenje možete pronaći u novootvorenim barovima Storia i Laganini.

Point centar ima veliki parking na raspolaganju i iako se nalazi u srcu zagrebačkih Vrbana parkiranje neće biti problem.

Posjetili smo shopping centar Point prilikom otvorenja i iako je ukupnom veličinom shopping prostora manji od direktnih konkurenata i dio trgovina je još u pripremi, svakako se osjeti ambicija u usponu i ponudom već sada nimalno ne zaostaje za ostalim centrima.

Svakako preporučamo Point centar ukoliko ste u blizini Zagreba i Vrbana!

Ukoliko ste već posjetili ovaj centar ili planirate posjetiti ili vas možda zanima neka dodatna informacija koju želite znati prije odlaska, postavite pitanje ili komentar niže, želimo čuti koje je vaše mišljenje, iskustvo ili komentar.

Sliku akcije koja vas očekuje sutra, u četvrtak 26. rujna pogledajte nešto niže, a više informacija pogledajte na službenim stranicama centra na ovoj vezi

Point centar Zagreb popusti