Plodine katalog

Plodine katalog

Plodine katalog škola

Plodine katalog traje od 09.08. do 09.09. 2012 godine

Novi Plodine katalog “Idemo u školu” donosi vam akciju na proizvode za opremanje školaraca. Dječaci i djevojčice u ovom Plodine katalogu svoju školsku godinu mogu započeti priborom i opremom s motivima omiljenih akcijskih junaka crtanih filmova.

Tako za vaše šolarce u ovom Plodine katalogu pogledajte ponudu školskih torba po cijenama već od 199.99kn, te pernice, bilježnice, pisaći pribor, setove za bojanje i sve ono nužno za uspješno savladavanje školskog gradiva.

Iako se većina ponude ovog Plodine kataloga odnosi na školsku godinu, od 8. stranice na dalje za klince možete nabaviti i ostale proizvode kao dječje pidžame, donji veš ili jastuke, a na zadnjih nekoliko stranica i prehrambene proizvode za svakodnevnu konzumaciju, kao svježe voće, svježe meso, osvježavajuća pića i slično.

U subotu 11.8. Plodine vam nude nekoliko akcijskih artikala po posebnoj cijeni, više o tom pogledajte na poleđini ovog Plodine kataloga.

Obratite pozornost i na mogućnost predbilježbe za školske udžbenike s odgodom plaćanja na 6 rata, više o ovoj ponudi također saznajte u Plodine katalogu.

Za ostale kataloge iz Plodina pratite ovaj link: Plodine katalog